Zamieszczone przez chrisk_89
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez marektbgJednak od obecnego Galaxy chyba wolałbym HD2
A ja dalej z uporem maniaka polecam Omnię II. Przerobiłem troszkę smartfonów i ten jest całkiem całkiem. Zmiana Romu na jakiś gotowany i smiga aż miło- jeszcze nie zaliczyłem żadnej zwiechy. WM i AM też działa :szeroki_usmiechIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez droopsioMyślę, że pytanie czy ma to być np E72 czy smartfon jest pytaniem, czy będę wykorzystywał możliwości oferowane przez smartfona (np. net, filmy, etc)?Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
Żaden smartfon nie ma tak precyzyjnego i dokładnego wyświetlacza jak srajPhone. Niestety android czy nawet symbian ma więcej przydatnych aplikacji.
Ogólnie polecam zwłaszcza czwartą wersję iPhone'a.
Design tez jest bardzo elegancki.
Powłoka ekranu rzeczywiście raczej się nie rysuje.
Zasięg fenomen w stosunku do innych telefonów.
Navi - posiada google maps z funkcją śledzenia, sa bardzo dokladne, ale jezeli ktos preferuje do samochodu to posiada rowniez Navigon - testowałem, bardzo dobrze sprawuje sie nawet w małych miasteczkach(nie to samo co AM) ale daje rade, prosta w obsludze, przyjazny interfejs i duza liczba POI. Jednak brakuje głosu Krzysia Hołowczyca z AM.
Ewentualnie polecam HTC, szczególnie model HD. Wyświetlacz ma dobry i precyzyjny. Plus (lub minus - jak kto woli) za Windows Mobile
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ace34Niestety android czy nawet symbian ma więcej przydatnych aplikacji.
[ Dodano: Sob 27 Lis, 10 22:56 ]
BTW, ostatnio bawie sie tym: http://www.ot-2.com/"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkfarekZamieszczone przez droopsioMyślę, że pytanie czy ma to być np E72 czy smartfon jest pytaniem, czy będę wykorzystywał możliwości oferowane przez smartfona (np. net, filmy, etc)?
wiem, bo miałem przez jakiś czas N5800 i niby można było, ale mało czytelnie...
Komentarz
-
-
podepnę się...
szukam "dobrego" niezawodnego smatfona dotykowego do 400 - 450 PLN
przeglądałem recenzje i testy owych dwóch modeli:
1. LG GT540
2. Samsung Galaxy I5700
możecie doradzić ...Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
LG ma chyba ekran oporowy jeśli dobrze kojarzę. poprzedni tel (N 5800) też miała oporowy - nie polecam.
Wg mnie ekran pojemnościowy bije na głowę oporowy (pomimo faktu iż raczej ciężko w rękawiczkach tel. obsługiwać )
jeśli miałbym wybierać z dwóch powyższych to chyba raczej Samsung - ze względu właśnie na ekran (także AMOLED).
Oba są na Androidzie, a więc reszta pewnie podobna będzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez droopsiojeśli miałbym wybierać z dwóch powyższych to chyba raczej Samsung - ze względu właśnie na ekran (także AMOLED).
Obsługiwać go można tylko gołymi palcami, nawet nie mogą być zmarznięte bo jest widocznie trudniej, w rękawiczkach się wogóle nie da ;p
Ale polecam I5700
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek81Zamieszczone przez chrisk_89Co stoi na przeszkodzie, aby wrzucić sobie do HTC HD2 Androida? Nic.
Działa? Działa. Ból? Brak AM na androida - prawda (bolesna)
Co stoi na przeszkodzie????
Chyba to samo, że nie można symbiana zamienić na androida!
Zamieszczone przez marektbgZamieszczone przez chrisk_89Co stoi na przeszkodzie, aby wrzucić sobie do HTC HD2 Androida? Nic.
Nic? Niby są jakieś marne natywne "Androidki", ale z telefonu stworzonego pod Windowsa nie wgrać w pełni funkcjonalnego systemu Android. Zresztą jakbym miał HD2 nie kombinowałbym z Antkiem, jeśli już sprzedałbym go i kupił coś oryginalnie z tym systemem. Jednak od obecnego Galaxy chyba wolałbym HD2, właśnie ze względu na możliwość zainstalowania AM.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ViniuPanowie, widzę, że temat ładnie sie rozwija, a że biora w nim udział ludzie mający pojęcie o nowoczesnych telefonach, to mam w związku z tym małe pytanie: jak na tle wymienianych tu smartphonów wypada takie cudo jak Nokia e72 ? Czy pomijając wielkość ekranu jest w ogóle w stanie skutecznie konkurować mozliwościami z takimi telefonami ja HTC, Samsungami Galaksy czy iPhonami ??
Przyznam, że typowe smartphony wyglądaja dla mnie bardzo "gadżeciarsko" (jak ktos tu wspominał o iPhonie, że dobry do szpanowania przed małolatami), bardziej cenie sobie dyskrecję i bardziej klasyczny kształt, a nie rzucanie sie w oczy.
Czego oczekuję od telefonu: w razie potrzeby sporadycznie skorzystać z internetu (hotspoty), napisania/odebrania maila, awaryjnie GPS, awaryjnie zrobic zdjęcie, ale przede wszystkim bardzo dobrego organizera i notatnika, stąd ograniczam sie do aparatów z klawiaturą "qwerty" oraz radia.
Jak więc uważacie... jest w stanie zasppokoić takie potrzeby na równi z typowymi smartphonami ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NematodeMam pytanie dotyczące HTC Desire HD, bo różne źródła różnie podają, a na stronie producenta jest tylko opis modelu HTC Desire. Czy ekran w Desire HD wyświetla 16mln kolorów czy 256k? Jakie navi byście polecili do tego smarta?
Komentarz
-
Komentarz